Dag “10 of 11”, ik weet het al niet meer..

Toch 12 precies!
Rustig vandaag, het zal tijd worden. De armen zijn niet meer wat ze geweest zijn en mijn rug schreeuwt om rust. We sliepen uit deze ochtend, pakten alles in en reden naar onze laatste kampplaats.
Daar zitten we wederom in een trekkershut maar deze keer heeft ze meer weg van het pannenkoekenhuisje van Hans en Grietje.


Met team C hingen we nog even de tourist uit en rond halfzes arriveerde teAm D. Hopelijk is het het team van De laatste looDjes. Wederom prachtig weer vandaag! ..zoals altijd op de rustdag 😛
De rollen werden verdeeld: terwijl Koen de boot maakte zorgden Tine en Maai dat de tent verrees, en ondertussen gingen Marie en Kathleen naar de AHa om soesjes, die uitverkocht waren wegens promotie.


We zitten 52km voor het einde. En omdat het morgen relatief goed weer wordt gaan we proberen om dan de 22km tot Dokkum te overbruggen.

Tot morgen!


Reacties

Dag “10 of 11”, ik weet het al niet meer.. — 1 reactie

  1. Doorzettingsvermogen staat zeker in jouw woordenboek. Tot nu toe zijn we daar getuige van geweest en die laatste 50 km gaan daarom zeker lukken ook met onontbeerlijke hulp van team D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *