Dag 1

De eerste dag …

Om vier uur stond de wekker. Veel te vroeg aangezien we gisterenavond een gezellig avondje hadden bij mijn ouders met Steven, Geraldine en Danielle. Om kwart voor zes stond den Eddy daar toch wel al met koffiekoeken zeker; van een zalige start gesproken! zeven uur vertrokken, een uur achter op schema, maar kom soit als het dat maar is.

        
Alles liep gesmeerd en reeds voor de middag zaten we in de boten:  Ik in mijn boot en Karen en Geraldine in de volgkajak.


We waren nog maar een kilometer ver of ik behaalde mijn maximumsnelheid van 15km/uur om toch maar te voorkomen dat ik onder een toeterende tanker terecht kwam.
In het begin ging het sturen super slecht, na een tijdje had Geraldine door dat er vuil aan mijn roer hing.
Na het  4-uurtje waren we met een gezel meer op het water, de vijfjarige Jules, het toffe zoontje van Karen. Dankzij zijn superkrachten ging het stukken beter.


Uiteindelijk hebben we toch een mooie afstand gedaan, maar wel een paar keer mezelf tegen gekomen.
Qua organisatie is team 1 al super bezig, want ondertussen zijn Steven en Jasper al naar de Brico gegaan voor vervangstukken voor de boot, (en we zijn nog maar net begonnen).

Nu stop ik met typen want het BBQ vlees is gereed en typen met een glaske cava in de hand gaat wat moeilijker (getypt door Geraldine).


Reacties

Dag 1 — 5 reacties

  1. Super goed bezig! Direct der ingevlogen, top! Geniet nu maar van den bbq, drankje en de rust. Morgen weer van start, succes! Els nicht

  2. The first blow is half the battle. Mooi dat je Nederland hebt gekozen voor deze uitdaging óp het water. We gaan je komende tijd volgen en zijn benieuwd naar je dagelijkse ervaringen. Heel veel succes en plezier: want fietsen doe je met je armen;ook op het water.

  3. Hey Frankyboy. Tof de 1e dag is voorbij! Wel uitkijken voor die grote boten hoor! Succes ook voor je volgers.
    Groetjes Ank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *